Visste du att..?

Visste du om att Posten numera kan skicka ut frimärken direkt hem i brevlådan? Så är du en samlare så är det verkligen någoonting för dig. Det finns även frimärken med hästmotiv numera, Jan Brink & Briar har fått både ett brevpapper och ett frimärke med sig själva på, samma med Malin Bayard & Butterfly Flip. Lite småhäftigt det vore att få finnas på ett frimärke ändå, tänk er att få hamna i en samlares bok och minnet av en kommer att leva vidare i många år senare när någon läser ditt & din hästs namn på frimärket. Det vore verkligen riktigt häftigt! 

Hur som helst så kan ni nu köpa frimärkena hos ett vanligt post- och frimärksombud. Men om du (precis som jag) följer tidningen Häst & Ryttare så har även ni fått med ett erbjudande i tidningen med nyheter om frimärkena. Om du beställer ett paket med två frimärkshäften och fem vykort med olika hästsporter som motiv (180 kr) så får du med en premie vilet är en penna med frimärken som motiv, värde 29 kr! 

Det är väl lite kul att ridsporten börjar kämpa sig fram lite mer i sverige, nu finns vi till och med på frimärkena! Men dom glömde visst några sporter på frimärkena. För så vitt jag vet så finns det fler sporter än trav, hoppning, ponnygalopp, dressyr & galopp. ;) Vi kanske borde ha ett NH frimärke, med någon som jagar sin häst med sin carrotstick - Haha nejdå, skämt å sido. Men det är allt lite kul. 

/Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0