Måndag morgon

Höll på att svimma nu när jag såg att klockan var 16:00, trodde den var som mest 12:00... Jag måste åka och handla mat och göra lunch, jobbigt! Hur som helst hovvårdaren/hovformsspecialisten kom 10:00 idag, men berättar mer om det i ett inlägg senare ikväll. Känns i alla fall skönt att ha fått henne verkad nu. Efter det så åkte jag ned till Aaubiose för att kolla på ett flugtäcke, men jag tyckte att alla var för stela där, så jag åkte vidare till granngården. På granngården var alla deras flugtäcken mjuka, och jag köpte det mjukaste. Den var även utan magplatta vilket jag tycker är posetivt.

Ni flesta har nog redan reagerat, Madde, flugtäcke?! Och jag trodde faktiskt inte själv att denna dag skulle komma, då jag köper flugtäcke till Hymra.. Men det gjorde den, och det finns faktiskt en bra anledning till varför jag har valt som jag har valt. Minns ni Hymras sår? Det har ju varit under kontroll hela tiden, men igår när jag kom dit så var det helt annorlunda. Det var en STOR bula med ett stort köttigt sår, och hon hade jätte ont. Hon kommer att få en penicillin-kur mot detta men för att den skall fungera så måste flugorna bort. Det ända sättet är att hon får bära flugtäcke tills det blivit bättre.. Annars kommer hon så småning om bli riktigt dålig, förmodligen feber och det skulle behövas opereras och sys, och det vill jag verkligen inte. Så då är ett flugtäcke bättre, right?
Kan tillägga att jag ej använder halsen..


/Madde


Kommentarer
Postat av: kristina

flugtäcke tycker jag dock inte är dumt alls... blir ju otroligt skönt för hästarna att slippa de flesta flugorna!

2011-08-01 @ 16:34:49
Postat av: Madde

Nej, flugtäcke är oftast bättre än andra täcken. Men kan man ha sin häst utan så tycker jag att man skall ha det :) Hymra själv gillar inte täcken = inga täcken på henne. Lite synd bara att hela hon skall vara inpackad i täcke, när det är en liten yta jag vill skydda.. Men men :)

2011-08-01 @ 16:47:47
URL: http://prancing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0