Hembesök

Jag tycker att det är jätte kul att åka runt och se andra med sina hästar, se hästhållningen osv. Tycker verkligen att det är hur intressant som helst, samtidigt så är jag ju lite utav en fotonörd och fotar mer än gärna.. Så jag har funderat lite på en sak, jag funderar på att åka ut till er intresserade 1 dag och se lite samt fota och kanske öven hjälpa lite? Beror helt på era önskemål.. Skulle det vara intressant?

Då jag åker gratis buss i Dalarna så är det främst där jag kan göra besök.. Men det är inte helt omöjligt för mig att åka längre sträckor heller, men om jag åker långt, tex skåne så vore det bra om ni kanske är flera stycken i skåne samt några i städer på vägen dit, så det blir mer ekonomiskt om ni förstår hur jag menar? Det är inte genomtänkt alls än, men hojta gärna om ni är intresserade så kan vi kolla upp om det går att ordna. Och som sagt var, det är ni som bestämmer vad vi skall göra! Skriv gärna med i er "intresseanmälan" vem du är, vad du har för hästar, vad vi skall göra osv. "Intresseanmälan" kan ni skriva som en kommentar här under :)

Ingenting är omöjligt!

/Madde

Kommentarer
Postat av: JonnaNS

Du är varmt välkommen hem till mig! ;D

2011-08-31 @ 13:49:02
URL: http://jonnans.blogg.se/
Postat av: Madde

Det låter lovande! :) det skall väl gå att ordna! :D

2011-08-31 @ 13:54:39
URL: http://prancing.blogg.se/
Postat av: Julia

Säg till om du åker förbi Växjö ;)

2011-09-02 @ 20:19:24
URL: http://motivate.blogg.se/
Postat av: Madde

haha det skall jag göra, en vacker dag skall jag till växjö iallafall har jag bestämt! :) Flera som jag vill hälsa på där! :D

2011-09-08 @ 21:59:37
URL: http://prancing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0